START      FASTIGHETSFILM      BILFILM      KONTAKT
 

Bilfilm

Solfilmen vi valt att arbeta med tillverkas i USA av ASWF. Filmen är försedd med en reptålig skyddsbeläggning och ger förutom solskydd och värmeskydd även ett visst splitterskydd och minskade reflexer. Filmen är även utrustad med ett effektivt UV-skydd som filtrerar 99% av den skadliga strålningen samt ett tunt lager av finfördelad metall som har till uppgift att just stänga ute värme och sol.  Filmen är otroligt formbar vilket innebär att vi i stort sett aldrig behöver lägga en bakruta i mer en bit. Dvs vi skarvar aldrig filmen i bakrutan. Produkten har så pass hög kvalitet att tillverkarna lämnar livstidsgaranti avseende missfärgning, krakeleringar och dyligt.

Vi arbetar även med en film som heter Retro som är en ickemetalisk film för bilar med antenn monterat i rutorna. Med den metaliserade filmen kan dessa tappa mottagning om man bor en bit utanför städerna. Denna film saknar då värmeskydd men ser likadan ut så man får ett snyggt helhetsintryck.

Ladda ner en PDF-broschyr HÄR!
 
Bilder på solfilmade bilar
Mail: info@solfilmslagret.se  |  Tel: 08 - 659 80 80  |   Solfilmslagret.se i samarbete med ASWF och Stockholms SolfilmCenter AB